Curățenie după constructor

Constructia sau reamenajarea casei s-a terminat? Nu lasa curatenia dupa constructor in seama familiei sau prietenilor ! Alege o firma de curatenie pentru a termina rapid si eficient aceasta importanta operatiune pentru ca tu sa te poti bucura cat mai repede de noua ta casa. Apeleaza cu incredere,firma de curatenie Valentino Clean vine în ajutorul dumneavoastră pentru a vă putea bucura pe deplin de un cămin frumos și curat.

Constructorul a lasat in urma praf si murdarie? Pentru a scapa rapid de acestea, firma de curatenie Valentino Clean va pune la dispozitie un serviciu complet de curatenie dupa constructor bazat pe profesionalismul si experienta unei echipe pregatite de a face fata oricarei provocari.

Folosind tehnici moderne si echipamente speciale de curatenie dupa constructor sau de curatenie dupa renovare, echipa Valentino Clean va elimina cu usurinta urmele de vopsea, petele de var sau resturile cimentate pe diferite suprafete din incaperi.

Echipamentele pe care le folosim se incadreaza in gama de top a noilor tehnologii, tocmai de aceea ele sunt compatibile cu toate suprafetele igienizate astfel incat in timpul procesului de curatenie post constructor acestea nu vor fi zgariate sau deteriorate.

Firma de curatenie Valentino Clean vă oferă servicii profesionale de curăţenie pentru: curăţenie la domiciliu, curăţenie de întreţinere, curăţenie birouri, curăţenie după constructor, curăţat mochetă, curaţat covoare, curăţat spălat canapele, curaţat spalat saltele, curăţat fotolii, curăţat spălat geamuri, curăţenie în restaurante şi spaţii comerciale, în Bucureşti, Ilfov şi în alte localităţi aflate la distanţă maximă de 100 km.

Serviciul de curățenie după constructor vine în ajutorul celor ce așteaptă cu nerăbdare să se mute într-un spațiu nou construit sau reamenajat.

Este necesară o curățenie amănunțită a spațiului pentru că instalarea dumneavoastră să fie cât mai comodă și plăcută, pentru aceasta trebuie să apelați la firma de curățenie Valentino Clean cu experiența și cu dotările necesare.