Servicii de curăţenie birouri în Bucureşti

OFERTA!

Pentru orice solicitare primită, Valentino Clean vă oferă un abonament curăţenie birouri cu o reducere de 15% pe o perioadă de 3 luni. Apelaţi cu încredere!


Servicii de curăţenie birouri în Bucureşti

Biroul este spaţiul în care au loc cele mai importante întâlniri de afaceri iar un astfel de loc trebuie să impresioneze prin curăţenie şi prin păstrarea unei ambianţe portivite pentru persoanele care ştiu să aprecieze calitatea şi bunul gust. Soluţia ideală? Firma de curăţenie birouri Valentino Clean!!


Pentru o curăţenie la birou impecabilă, apelează la firma de curățenie Valentino Clean. Vei beneficia de servicii curăţenie birouri complete, de calitate şi la preţuri rezonabile. Dacă detaliile sunt cele care contează, lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot ce înseamnă curăţarea biroului, oferindu-i strălucirea de care are nevoie. Serviciile de curăţenie birouri sunt bine venite pentru persoanele ocupate, pentru cele care-şi doresc mai mult timp pentru relaxare, pentru cele care doresc curăţenie la standarde înalte şi pentru cele care înteleg că prima impresie este cea care contează. Dintr-o multitudine de firme curăţenie birouri, Valentino Clean se remarcă prin profesionalism şi dedicare!


Răsfăţaţi-vă cu mai mult timp liber şi apelaţi la serviciile noastre de curăţenie birouri. Vă vom întrece aşteptările, oferindu-vă servicii eficiente la preţuri accesibile, personalizate pe nevoile dumneavoastră şi efectuate cu echipamente şi soluţii profesionale.


Firma de curăţenie birouri Valentino Clean, va ofera servicii de curățenie birouri, curățenie sedii birouri, curățenie întreținere birouri,curățat mochetă birouri,spălat geamuri birouri, curățat scaune birouri,curațenie birouri bucurești efectuat exemplar poate spori productivitatea angajaților, dar în același timp poate fi o carte de vizită pentru companie.

Serviciul de curățenie birouri efectuat exemplar poate spori productivitatea agajaților, dar în același timp poate fi o carte de vizită pentru companie. Imaginea contează, chiar și atunci când vine vorba despre ambientul spațiului de lucru, de aceea îți oferim ocazia de a beneficia de serviciile noastre de curățenie sub forma de abonament la cele mai înalte standarde.

Intervalul în care se va desfășura activitatea de curățare va fi stabilit de comun acord cu fiecare client, iar pachetele oferite sunt personalizate în funcție de solicitările dumneavoastră.

Servicii de curăţenie pentru firme, companii, cabinete de avocatură, cabinete notariale,cabinete medicale, restaurante, asociaţii de proprietari şi multe alte entităţi juridice.


Serviciile de curățenie birouri includ următoarele activități:


Curățenie birouri – abonament de întreținere

› Aspirarea și ștergerea pardoselilor;
› Ștergerea prafului de pe mobilier și electronice;
› Curățarea și dezinfectarea obiectelor sanitare;
› Evacuarea gunoiului și înlocuirea sacilor menajeri;
› Îndepărtarea pânzelor de păianjen;
› Curățarea tocurilor, ușilor, suprafetelor vitrate;
› Curățarea spațiilor de lucru;
› Spălarea vaselor si curățarea frigiderului interior-exterior (când este cazul);
› Alimentare cu săpun lichid, hârtie igienica a dispenserelor de toaletă;
› Dezinfectarea și odorizarea grupurilor sanitare

Curățenie birouri – generală se va efectua la un preț suplimentar în funcție de cerințele dvs.

› Spălat mochetă;
› Spălarea geamurilor și a tocăriei exterior şi interior;
› Curățarea faianței și a gresiei din bai.

Discreția face parte din oferta noastră, așa că prezența noastră se va face resimțită doar prin rezultatele muncii noastre. De asemenea, angajații noștri respectă cu strictețe regulile de confidențialitate privind lucrările efectuate la sediile clienților noștri.