SERVICII DE CURĂŢENIE PROFESIONALE

CURĂŢENIE LA DOMICILIU

Ai nevoie de curățenie la domiciliu după constructor, înainte de sărbători, după petrecere sau pur și simplu vrei o curățenie generală ori de întreținere?

Valentino Clean este ajutorul tău de încredere! Venim în cel mai scurt timp la tine acasă și facem curățenie repede și eficient! Ție nu-ți rămâne altceva de făcut decât să te bucuri de o casă aerisită, mai curată și mai luminoasă.

Detalii


CURĂȚENIE BIROURI

Serviciul de curățenie birouri efectuat exemplar poate spori productivitatea agajaților, dar în același timp poate fi o carte de vizită pentru companie. Imaginea contează, chiar și atunci când vine vorba despre ambientul spațiului de lucru, de aceea îți oferim ocazia de a beneficia de serviciile noastre de curățenie sub forma de abonament la cele mai înalte standarde.

Intervalul în care se va desfășura activitatea de curățare va fi stabilit de comun acord cu fiecare client, iar pachetele oferite sunt personalizate în funcție de solicitările dumneavoastră.

Detalii


CURĂŢENIE DE ÎNTREŢINERE

Servicii profesionale de curățenie întreținere locuințe, birouri și spații comerciale.

Curățenia de întreținere a locuinței, a biroului sau a spațiului dumneavoastră comercial reprezintă o protecție pentru sănătatea membrilor familei sau a angajaților dumneavoastră și o investiție în imaginea personală sau a firmei. Programarea și realizarea operațiunilor necesare la curățenia de întreținere casă sau apartament, fie bugetarea curățeniei de întreținere la birouri sau spații comerciale implică consumarea de timp, energie și resurse.

Detalii


CURĂŢENIE DUPĂ CONSTRUCTOR

Ați terminat de construit sau renovat și numai dispuneți de puterea necesară pentru a face curățenie? Valentino Clean vine în ajutorul dumneavoastră pentru a vă putea bucura pe deplin de un cămin frumos și curat. Serviciul de curățenie după constructor vine în ajutorul celor ce așteaptă cu nerăbdare să se mute într-un spațiu nou construit sau reamenajat. Este necesară o curațenie amănunțită a spațiului pentru ca instalarea dumneavoastră să fie cât mai comodă și plăcută,pentru aceasta trebuie sa apelați la firma de curățenie Valentino Clean cu experiența și cu dotările necesare.

Detalii


CURĂŢARE MOCHETE, COVOARE

Valentino Clean vă oferă serviciul de curăţat mochete/covoare la domiciliu, restaurant, sedii de birouri, etc în București, executat de o echipă competentă, folosind utilaje şi produse profesionale.

Echipa Valentino Clean ştie exact de ce are nevoie mocheta ta, astfel că aceasta va fi tratată, curăţată şi spălată corespunzător, în funcţie de caracteristicile ei. Procesul de curăţare mochetă este mecanizat şi se realizează cu monodisc şi prin tehnica de injecție-extracție.

Detalii


CURĂŢARE CANAPELE, SALTELE, FOTOLII

Firma de curatenie Valentino Clean îți oferă servicii profesionale de curățare canapele/saltele, atât la domiciliu, cât și la birou. Beneficiile pe care le obții dacă alegi să lucrezi cu noi sunt incontestabile. Este bine să știi că pentru spălare canapele/saltele acasă, dar și la birou folosim soluții profesionale, adaptate materialor textile.

Rezultatele sunt întotdeauna excepționale, întrucât aceste soluții atacă doar murdăria și impuritățile, lăsând în urmă suprafeţele ca noi. Mirosurile urâte vor fi îndepărtate cu succes, dar în același timp canapelele și fotoliile își vor redobândi culorile vibrante și proaspete.

Detalii


CURĂŢARE SCAUNE BIROU, TAPIŢERII AUTO

Curățarea scaunelor elimină acarienii și praful în profunzime din țesătură!

Folosind ultima tehnologie pentru curățat scaune prin injecție-extracție, curață și dezinfectează scaunele în profunzime, aspirând și curățând acarienii depuși. Curățarea scaunelor se execută la domiciliul sau biroul dumneavoastră. Folosind aspiratoare profesionale de putere și detergenți speciali cât și metodologii moderne pentru cele mai înalte standarde, rezultatele sunt pe măsură.

Detalii


CURĂŢAT GEAMURI

Ai nevoie de o firmă pentru spălare geamuri? Suntem gata să te ajutăm la curățarea geamurilor și a suprafețelor din geam ale biroului sau spațiului comercial. Valentino Clean execută operațiile de spălare geamuri, spălare fațade clădiri și spălare vitrine, cu personal calificat și ajutorul echipamentelor dedicate și detergenților profesionali.

Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasa şi durează mult timp.

Detalii


CURĂŢENIE ÎN RESTAURANTE, CLUBURI ŞI SPAŢII COMERCIALE

Valentino Clean vă oferă servicii profesionale de curățat geamuri exterior/interior pentru magazine, mall-uri și restaurante.

Petreceri, nunți, evenimente mondene, conferințe sau lansări de produse sau orice alt tip de eveniment se finalizează în același mod, debarasare, aranjare și igienizarea spațiului.

Igiena în spațiile de producție trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate. Lipsa de interes poate avea consecințe grave asupra consumatorilor, asupra imaginii unităților de alimentație și implicit asupra profitului acestora.

Detalii